Dana Kaburga

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Derin bir kaba su, soğan, sarmısak, havuç, kereviz yaprağını koyun. Bu malzemeye kaburgayı ekleyip, yumuşayana kadar pişirin. Sudan aldığınız kaburgayı, 180 derece fırında hafifçe kızartın. Patlıcanları ızgarada közleyin ve kabuklarını soyun. 2 çorba kaşığı zeytinyağı, tuz, karabiber ve limon suyu ekleyerek, patlıcanları lezzetlendirin. Servis tabağına aldığınız patlıcanın üzerine, kaburgayı koyup, kekikle süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
  • Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
  • Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...