SOĞANLARI yemeklik doğrayın. Margarini eritin. Eti ve soğanı tencereye alıp soteleyin. Yarım çorba kaşığı salçayı ilave edip karıştırın. Kısık ateşte yaklaşık 5 dakika, karışım koyu bordo renk alıncaya kadar pişirin.
Şarabı ilave edip, şarabın alkolünün buharlaşması için 5 dakika daha pişirin. 1 su bardağı suyu ilave edin. Etler yumuşayana ve yemeğin suyu koyulaşıncaya kadar kısık ateşte pişirin. Diğer tarafta küçük bir tavada tereyağını eritin. Kimyon, yenibahar, tuz, karabiber ve limon kabuğunu ekleyin. Karıştırarak macun haline getirin. Bu karışımı pişen yemeğe azar azar ilave edin. 1-2 taşım daha kaynatıp ocaktan alın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.