Dana Escabeche Kırmızı Biber Sos İle

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    BONFİLENİN yarısını zar şeklinde doğrayın. Salatalık, taze soğan ve kabağı da aynı büyüklükte doğrayıp etlerin bulunduğu kaba ekleyin. Susam yağı, zeytinyağı, kekik, kişniş, fesleğen ve tuz ekleyip, marine olması için kenara alın. Bonfilenin diğer yarısını kekik, fesleğen ve tuz ile karıştırıp, yapışmaz yüzeyli tavada kızartın. Kırmızı biberleri közleyip kabuklarını soyun. Biberlerden birini, yemeklik doğranmış soğan ile küçük bir tavada soteleyin. Üzerine yarım çay bardağı su ekleyip kaynatın ve blenderden geçirin. Kalan biberi dilimleyip servis tabağına yerleştirin. Biber dilimlerinin üzerine kızarttığınız bonfileyi yayın. Yanına marine olmuş sebzeli çiğ eti kalıpla yerleştirin. Üzerine kırmızı biber sos gezdirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.