Dana Emense

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Soğan ve sarımsağı ince kıyın. Eti jülyen doğrayıp, tavaya alın ve suyunu çekene kadar pişirin. Üzerine tereyağını ekleyin. Soğan ve sarımsağı ekleyip, pişirmeye devam edin. Demi glace sosu
    ekleyin. Tuz ve beyaz biberini katın. En son doğranmış mantar, kornişon turşu ve kırmızı biberi ekleyip, pişmeye bırakın. Kremasını ekleyin.Birkaç dakika daha ocakta tutup, tuzunu ayarlayarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.