Kıymayı yoğurma kabına alın. İçine rendelenmiş soğan, dövülmüş saırmsak, suda bekletip suyu sıkıldıktan sonra ufalanmış ekmek, kıyılmış maydanoz, kimyon, kekik, tuz ve karabiber katın. Tüm malzemeyi karışana dek (etin kendi suyunu çok çekmemesi için fazla yoğurmayın) yoğurun. Köfte harcından ceviz büyüklüğünde parçalar koparın. Avucunuzun içinde yuvarlayıp, şekil verin. Köfteleri tavaya dizin ve orta ateşte önlü arkalı kızartın. Dilimlenmiş ekmek, marul yaprağı ve kiraz domates ile sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.