Önce eti biberiye, sirke ve zeytinyağı karışımında 2 saat marine edin. Daha sonra bir tavaya aldığınız sıvıyağında arkalı önlü kızartın. Cam bir kaba alıp üzerine sıcak et suyu, tuz ve karabiber ekleyin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 40 dakika pişirin. Sos için haşlanmış brokoliyi blendere alın. İçine sarmısak, elma, zeytinyağı, sirke, krema, kaşar peyniri, et suyu, tuz ve karabiber ilave edip bütün malzemeyi blenderden geçirin. Pişen külbastı ile birlikte servis yapın
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.