Boğa Kuyruğu (Rabo Del Toro)
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Boğa kuyruğunu iri parçalara ayırın. Tencereye yerleştirip, üzerini üç parmak geçene dek su ilave edin ve iyice haşlayın. Ayrı bir yerde yemeklik doğranmış soğan, kıyılmış sarımsak ve mantarı sıvı yağda soteleyip, tencereye ilave edin. Soya sosu ekleyip kaynamaya bırakın. Tuz ve karabiberini ayarlayıp 2 dakika daha pişirin. Ocaktan alıp, krema ekleyin. Arzuya göre haşlanmış mevsim sebzeleri ve patates püresi ile servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL