Boğa Kuyruğu (Rabo Del Toro)

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Boğa kuyruğunu iri parçalara ayırın. Tencereye yerleştirip, üzerini üç parmak geçene dek su ilave edin ve iyice haşlayın. Ayrı bir yerde yemeklik doğranmış soğan, kıyılmış sarımsak ve mantarı sıvı yağda soteleyip, tencereye ilave edin. Soya sosu ekleyip kaynamaya bırakın. Tuz ve karabiberini ayarlayıp 2 dakika daha pişirin. Ocaktan alıp, krema ekleyin. Arzuya göre haşlanmış mevsim sebzeleri ve patates püresi ile servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...