Bezelyeli Et Sote
Malzemeler
Yapılışı
-
1
SOĞAN, havuç ve patatesin kabuklarını soyup küp küp doğrayın. Dolmalık biberin çekirdeklerini çıkartıp 1 cm genişliğinde kesin. Yağı ve eti bir tencerenin içine alıp kavurun. Kısık ateşte et suyunu bırakıp, çekene kadar pişirin. Bu arada margarini eritip havuç ve patatesi 4-5 dakika soteleyin. Soğanı ve salçayı etin üzerine ekleyip karıştırın. Havuç, patates ve biberleri de tencereye alın. Yarım su bardağı su ve tuz ekleyip etin iyice pişmesini sağlayın. Son olarak bezelyeyi ekleyin. Bezelyeler çabuk pişeceği için 7-8 dakika daha pişirmeniz yeterli olacaktır.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL