Asma Yaprağında Pastırma

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ASMA yapraklarının tuzunu almak için bir gece önceden yıkayıp soğuk suda bekletin. Soğanı ince dilimleyin, domatesin kabuğunu soyup, dilimleyin. Asma yapraklarının 3 tanesini, uçları birbirinin üzerini örtecek şekilde yan yana düz bir zemine yayın. Üzerine biraz tereyağı sürün ve 4 adet pastırma dilimini dizin. Pastırmaların üzerine sırasıyla, soğan ve domates dilimleri, maydanoz yaprakları, limon dilimi ve kalan tereyağını koyun. Tuzunu ayarlayın. Yaprakları dikkatlice kapatın. Diğer yaprakları da bu şekilde hazırlayın. Kızgın bir ızgarada ya da önceden ısıtılmış 230 derece fırında 10 dakika pişirin. Yeşil salatayla birlikte servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.