Domates turşusunu ikiye bölüp sudan geçirin. Geniş bir kaba alıp üzerine su ilave edin. Birkaç kez suyunu değiştirerek 1 saat kadar suda bekletin. Süzüp dilimleyin. Sıvı yağı bir tencereye alın. Üzerine turşuyu ekleyin. Arada bir karıştırarak kısık ateşte 5 dakika kavurun. Pirinç ve domateslerin üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edin. Pirinç yumuşayana dek pişirip, servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.