Teremyağ Gurme Kaymaklı'yı eritip, içine dolmalık fıstıkları ekleyin ve hafifçe kavurun. İçine pirinçleri ilave edip pirinçler şeffaflaşıncaya kadar kavurmaya devam edin. Yeşil fıstık, karabiber ve tuzu ekleyerek 1-2 dk daha kavurun. Son olarak ölçülü suyu ve kuru dutları ilave edip kısık ateşte pişmeye bırakın. Suyunu tamamen çeken pilavı 10 dk kadar demlendirdikten sonra sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.