Köz patlıcanlı domates sos

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Patlicanlar ocak uzerinde kozlenir ,soyulur ve dogranir.
    Rondoda cekilen domates ve kirmizi biberler i buyuk bir tencerede kaynatilir.
    Ayiklanip dogranan sarmisaklar,rendelenen havuc ,ince dogranmis maydanoz, minik aci biberler ve tuz ilave edilir karistirarak kaynatilir.
    Karistirarak kaynatilan sos biraz koyulastiginda icine patlicanlar eklenir 10 dakika daha kaynatilir.
    Sos sicak sicak kavanozlara konur kapagi kapatilir ici su dolu bir tencereye ters olarak konur 3 dakika kadar kaynatilir sogutulur.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...