İkramlık Kumpir

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Sosis, kornişon turşu ve zeytinleri küçük doğrayın. Rendelenmiş kaşar peyniri ve 1 çay bardağı bezelyeyi ilave edip karıştırın. Bu arada patatesleri haşlayın. Püre haline getirip, tuzunu ayarlayın. Yarım çorba kaşığı margarin veya tereyağı ilave edin. Patates püresini soğutmadan, dikdörtgen cam bir fırın kabına alıp, malzemeleri üzerine yerleştirin. 200 derece fırında 5-10 dakika fırınladıktan sonra, dilediğiniz miktarda ketçap ve mayonez ilave ederek sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...