Dereotlu Bademli Ekmek Üstü

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Keçi peynirini bir çatal yardımıyla ezin. İçine kalan malzemeyi ekleyip homojen bir kıvam alana dek kaşıkla karıştırın. Karışımı ekmek dilimlerinin üzerini tamamen kaplayacak şekilde sürün ve pişirme kağıdı serili fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında peynir eriyip üzeri kızarana kadar pişirin. Dereotu ile süsleyerek sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...