Cevizli Cheesecake

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Bisküvileri un haline getirerek sütle yoğurun ve Teremyağ Gurme Kaymaklı ile yağladığınız kelepçeli kalıba dökün. Peynirli kısmı için ceviz hariç tüm malzemeleri karıştırın. Cevizi de ekleyip son bir kez karıştırdıktan sonra bisküvilerin üzerine dökün. 165 derecede önceden ısınmış fırında 55 dk kadar pişirin. Bir gece dolapta bekletin. Servis yapmadan önce benmari usulü çikolatayı eritip Teremyağ Gurme Kaymaklı ile karıştırdıktan sonra üzerine gezdirin ve servis yapın.

    Detaylar için tıklayınız

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...