Kuru fasulye ve mısır yarmasını birlikte suda 6 saat ıslatın. Suyunu süzmeden bir tencereye alın. Üzerine biraz daha su ekleyerek pişmeye bırakın. Diğer taraftan ayrı bir kapta bal kabağını 3-4 su bardağı su ile haşlayın. Süzüp püre haline getirin. Karalahanayı yıkayıp ince ince doğrayın ve fasulyeli mısırın üzerine ilave edin. Püre halindeki bal kabağını da ekleyip lahanalar yumuşayana kadar gerekirse su ekleyerek pişirin. Tuzunu ayarlayın. Üzerine tereyağında kızdırılmış pul biber ekleyip, servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.