Bahçıvan Çorbası Tarifi

İçi vitamin dolu olan bu enfes çorba akşam yemeklerinizi şenlendirecek. Bahçıvan çorbası nasıl yapılır? İşte tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Ön hazırlık olarak biber, havuç ve bezelyeleri aynı tencerede haşlayalım. Biber ve havucu tavla zarı iriliğinde doğrayalım. 1 Bir kapta yumurta sarısını, unu ve sütü çırpma teli ile karıştırıp, pürüzsüz bir kıvam almasını sağlayalım. Tencereye sıvıyağı alalım. Küp doğranmış soğanı ekleyip, pembeleştirelim. Unu ekleyip, hafifçe sararana dek kavuralım. Et suyunu ekleyip, kaynatalım. Hazırladığımız sütlü yumurtalı terbiyeyi azar azar ve karıştırarak ekleyelim. 2 Haşlanmış havucu ve bezelyeleri, biberleri, küçük doğranmış salamları, tuzu ve karabiberi ekleyip, sürekli karıştırarak üzeri göz göz olana dek pişirelim. Çorbayı ateşten alıp, kıyılmış dereotu ve karabiber serperek, servis yapalım.

Sofra’da Bu Ay

  • 2025 Trendi Swicy Lezzetler
  • Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
  • Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...