Öncelikle kemik suyunu hazırlıyoruz. Kemiği güzelce yıkayıp tencereye alıyoruz. Üzerini geçene kadar su, biraz tuz ve ağır kokusunu alması için kekik ilave edip iyice pişiriyoruz. Başka bir tencerede tereyağ- sıvıyağda soğanları pembeleşene kadar kavuruyoruz. Üzerine mısır ununu ve önceden çok küçük doğradığımız patatesleri ilave edip çok hızlı ve dikkatli bir şekilde- ki çok çabuk dibi tutuyor- kavuruyoruz.
Üzerine kemik suyumuzu bir süzgeç yardımıyla süzerek ilave ediyoruz.. Yoğurt ve yumurtadan bir terbiye hazırlayıp ılıtarak çorbaya ilave ediyoruz. bir kaç dakika kaynatıp blenderla parçalıyoruz. Yağda yakılmış pul biber ve dereotu ile süsleyerek kaselerde servis ediyoruz..
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.