Soğanları piyazlık doğrayıp bir tencereye aldığınız tereyağında 5 dakika sote edin. Üzerine biberiye ekleyip 2- 3 dakika daha sote edin. Et suyunu katın ve kapağı kapalı olarak 25-30 dakika pişirin. Diğer taraftan kremanın içine yumurta sarısı katıp çırpın. Kaynayan çorbanın suyundan bir kepçe alıp üzerine ilave edin. Karıştırıp azar azar tencereye ekleyin. Bir taşım kaynatıp ocaktan alın. Çorbayı blenderden geçirip yeniden tencereye aktarın. Üzerine ikiye böldüğünüz kiraz domatesleri ekleyin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Bir-iki taşım kaynatıp ocaktan alın. Üzeri için 1 adet soğanı ince piyazlık doğrayın. Tereyağında kavurup çorbaya ekleyerek servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.