Havuç ve Portakal Çorbası Tarifi
KOLAY
4 KİŞİLİK
Havuç ve portakal çorbası oldukça doyurucu, lezzetli ve tam bir şifa kaynağı. O zaman ne duruyorsunuz? Havuç ve portakal çorbası nasıl yapılır? İşte tarifi sizlerle...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Havuçları soyup yıkadıktan sonra küçük parçalar halinde doğrayın. Zeytinyağı ile 10 dakika hafif ateşte kavurun. Soğan, portakal suyu ve sebze suyunu ekleyip kaynamaya bırakın. Kaynamaya başlayınca tuz, kekik ve beyaz biberi ekleyin. Havuçlar yumuşayıncaya kadar pişirin. Pişen çorbanızı ılınıncaya kadar soğutun ve blender'dan geçirerek, akışkan bir kıvama getirin. Krema ile tatlandırın.
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL