Çin Çorbası Tarifi

Çin mutfağından hem vitamin deposu hem de çok lezzetli bir çorba tarifi. Çin çorbası nasıl yapılır?

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    TavuklarIı haşlayıp, küp küp doğrayın. Başka bir tencereye su, nişasta, mısır, tavuk eti, soğanların beyaz kısımları ve toz bulyonu koyun. Orta ısıda kaynayana kadar pişirin. Kaynayınca altını kısın. Soya sosunu ekleyin. Yumurta aklarını biraz çırpıp karıştırarak, kaynamakta olan çorbaya ekleyin (yumurtaların çorbayı kesmemesine dikkat edin). Taze soğanların yeşil kısımlarını da ekleyin. Ocağın altını kapatın. Üzerine biraz karabiber ekleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...