Balık Çorbası Tarifi
Sofranızda farklı bir tat arıyorsanız, mutlaka denemeniz gerekiyor. Peki balık çorbası nasıl yapılır? İşte tarifi...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tencereye fazlaca su koyup, balık, soğan, rendelenmiş havuç, patates, tuz ve karabiberle haşlayın. Daha sonra süzgeçten geçirin. Ayrı bir tencereye 1 litre suyu alıp, didilmiş balık etlerini ilave edin. Suyunu süzdüğünüz havuç ve patatesi de ekleyin. Tekrar tuzunu ayarlayıp, kaynamaya bırakın. Bu arada terbiye malzemesini karıştırıp, çorbaya ekleyin ve bir taşım kaynatın. Maydanoz ve kereviz saplarıyla süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL