Yoğurtlu Elma Tatlısı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Elmaların kabuklarını soyun. Çekirdek yataklarını oyarak çıkartın. Bir tencereye dizin. Üzerine toz şekeri ve suyu ekleyin. Nar şurubunu elmaların üzerine gezdirin. Elmalar yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin. Diğer tarafta pudra şekeri ve süzme yoğurdu karıştırın. Yoğurdu servis tabağının ortasına yayın. Üzerine haşlanmış elmayı yerleştirin. 1 tatlı kaşığı tarçın ve fesleğen ile süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL