Yaz Meyveli Jöle
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Öncelikle birer su bardağı kiraz ve vişnenin çekirdeklerini çıkarın. Çilekleri dörde bölün. Bu meyveleri, karadutla birlikte küçük kalıplara veya kaselere pay edin. Limonlu jöleyi bir kaba boşaltın. Üzerine 2 su bardağı kaynamış sıcak suyu dökün. Hızlı hızlı karıştırıp jöleyi eritin. Ardından üzerine 2 su bardağı soğuk suyu katıp, malzemeyi biraz daha karıştırın. Meyvelerin üzerine hazırladığınız jöleyi pay edin. Donması için buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL