Yalancı Profiterol
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Elmaları rendeleyin. Bisküvi ve cevizi robottan geçirerek un haline getirin. Elmalara katarak birbirini tutuncaya kadar yoğurun. Ceviz büyüklüğünde toplar şeklinde tepsiye dizin.
Diğer taraftan yumurtayı çukur bir kapta çırpın. Şekeri ilave ederek biraz daha çırpın. Kakao ve eritilip soğutulmuş yağı ekleyerek krema kıvamına gelene kadar çırpmaya devam edin.
Hazırladığınız sosu elma toplarının üzerine dökün. Hindistan cevizi veya toz fıstık ile süsledikten sonra dolapta 1-2 saat bekletin.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL