Vişneli Tahinli Tatlı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yufkayı düz bir zemine yayın. Üzerine tahini eşit şekilde sürün. Toz şekeri serpin. Vişnelerin çekirdeklerini çıkarıp yufkanın üzerine dağıtın. Yufkayı rulo yaparak sarın. Üzerine yumurta sarısı sürün. Ruloyu 3-4 parmak genişliğinde dilimleyin. Üzerine haşhaş serpin. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında, üzerleri kızarana dek pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...