Montblanc
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bitter çikolatayı rendeleyin. Kestane ezmesini derin bir kaba alın. Üzerine çırpılmış krem şantiyi ve rendelenmiş bitter çikolatayı ilave edip karıştırın. Bu karışıma minik portakal şekerlemesi taneleri ve antepfıstığını ekleyip tekrar karıştırın. Karışımı elma büyüklüğünde parçalara bölüp avucunuzun içinde yuvarlayın. Topları erimiş çikolataya bulayıp donması için buzdolabında 1-2 saat bekletin. Servis tabağına alıp üzerine kestane şekeri yerleştirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL