Portakallı jöle için portakal suyu, toz şeker ve suyu kaynatın. Ocaktan alın. Soğuk suda bekletip yumuşattığınız yaprak jelatinleri kaynamış portakallı suya ekleyip karıştırın ve soğumaya bırakın. Greyfurtlu jöle için greyfurt suyu, toz şeker, suyu kaynatıp ocaktan alın. Yaprak jelatinleri soğuk suda bekletip, yumuşayınca greyfurt suyuna ekleyin. Karıştırıp soğumaya bırakın. Limonlu jöle için limon suyu, toz şeker ve suyu kaynatıp ocaktan alın. Yaprak jelatinleri soğuk suda bekletip yumuşatın ve kaynamış şekerli limon suyuna ekleyip karıştırın. Soğuması için kenara alın. Üçgen bir kaba portakal jölesi koyup 25 dakika dondurun. ‹kinci olarak greyfurt jölesi döküp 25 dakika dondurun. Son olarak da limon jölesini koyup buzdolabında 12 saat bekletin. Kalıbı ters çevirip, servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.