Mango Tatlısı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Mangoların kabuğunu soyup, ortasındaki çekirdeklerini çıkardıktan sonra dilimleyin. Derin bir kaba aldığınız dilimlenmiş mangolara muzu, beyaz şarap veya likörü ilave edip blenderde püre haline getirin. Yeşil ve siyah üzümleri ikiye ayırıp çekirdeklerini çıkartın. Sonrasında püreye ekleyerek karıştırın. Elde ettiğiniz bu karışımın üzerini örterek buzdolabında yarım saat dinlendirin. Buzdolabından aldığınızda servis kaselerine aktarın. Üzerini kabuğu ayıklanmış badem ve çeşitli meyvelerle süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...