Kupta Kayısı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kayısıları dörde bölüp çekirdeklerini çıkartın. 3-4 adetini, süslemek için kenara ayırın. Kalan kayısı dilimlerini acı badem liköründe bekleterek marine edin. Toz krem şantiyi sütle mikserleyin. Acı badem kurabiyelerini ufalayın. Kivileri soyup küçük küçük dilimleyin. Krem şanti, kurabiye, kivi ve kayısı dilimlerini karıştırın. Karışımı kuplara paylaştırın. Kupları da buzlukta yarım saat bekletin. Üzerine dondurma ekleyip, soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL