Kupta Kayısı Tarifi
Soğuk soğuk tatlı yemek için en iyi tarif kupta kayısı tarifi...Acıbademi oldukça kullanarak hazırlayacağınız kupta kayısı nasıl yapılır?
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kayısıları dörde bölüp çekirdeklerini çıkartın. 3-4 adedini, süslemek için kenara ayırın. Kalan kayısı dilimlerini acıbadem liköründe bekleterek marine edin. Toz krem şantiyi soğuk sütle mikserleyin. Acıbadem kurabiyelerini ufalayın. Kivileri soyup küçük dilimleyin. Krem şanti, kurabiye, kivi ve kayısı dilimlerini karıştırın. Karışımı kuplara paylaştırın ve buzlukta yarım saat bekletin. Üzerine dondurma ve ayırdınız kayısıları ekleyip, soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL