Kayısılı Kup Tarifi

Kayısılı kup tarifi ile misafirlerinizi gönül rahatlığı ile ağırlıya bilirsiniz. Kayısılı kup nasıl yapılır detayları da yazımızı okuyarak öğrenebilirsiniz.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Suyu kaynatıp, jöleyi ekleyin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Kayısı suyu ve yoğurt ilave edip karıştırın. Kuplara, 10 adet çekirdek yatakları çıkarılıp dilimlenmiş kayısıyı paylaştırın. Buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Üzerine hazırladığınız kremadan pay edip, kupları hafif yan yatırarak, yeniden buzdolabında 30 dakika dinlendirin.

    Kalan 10 adet kayısıyı blenderden geçirip kalan kremaya ekleyin ve karıştırın. Bu karışımı buzdolabından aldığınız kuplara pay edin. Yeniden dinlendirin. Dilimlenmiş kayısı ile süsleyip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.