Frambuazlı bavaruaz tarifi...Fransız kökenli bir tatlı olan Bavaruaz, renkli görünümü ile tatlı sevenlerin tercih ettiği lezzetlerdendir. Frambuazlı bavaruaz nasıl yapılır öğrenerek herkesi kendinize hayran bırakın.
İlk olarak jelatinleri 1 çay bardağı soğuk suda bekleterek yumuşatın. Yumurtaların sarılarını ve aklarını ayırın.Yumurta sarılarının üzerine toz şekeri ekleyip beyazlaşıncaya kadar mikserleyin. Sütü kaynatıp bu karışıma yedirerek ekleyin. Soğuması için kenara alın. Frambuazları çatalla ezin ya da blenderden geçirin. Yumuşayan jelatinleri frambuaza ekleyip karıştırarak erimesini sağlayın. Diğer tarafta yumurta aklarını kuru cam veya porselen bir kaseye alın. Kremayı ekleyip kıvam alıncaya kadar mikserleyin. Soğuyan sütlü karışıma frambuaz ve yumurta akını ekleyip, metal bir kaşıkla karıştırın. Karışımı cam kaselere paylaştırın. Sertleşmesi için buzdolabında en az 2 saat bekletin. Frambuaz sos için toz şeker, mısır nişastası, su, limon suyu ve tuzu bir tencereye alıp karıştırın. Frambuazları ekleyip koyulaşana kadar pişirin. Buzdolabından çıkardığınız frambuazların ortasına birer top vanilyalı dondurma koyun. Üzerine frambuaz sos gezdirip, frambuaz ve nane yaprağı ile süsleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.