Hurma, fındık, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 3-4 çorba kaşığı suyu tencereye alıp, 1-2 dakika karıştırarak pişirin. Elmaların kabuklarını soyup, çekirdek yataklarını çıkarın. Kararmamaları için limonla ovalayın. İçlerini hurmalı karışımla doldurup, üzerlerine oda sıcaklığındaki tereyağını sürün. Fırın kabına yerleştirip, 1 çay bardağı su ekleyin. Elmaların üzerine yarım tatlı kaşığı tarçın ve tozşeker serpiştirip, önceden ısıtılmış 190 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Krema ile servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.