Elmalı Tatlı Tarifi

Elmalı tatlı size hafifi bir tadı olan kekler elde ettirecektir. Elmalı tatlı nasıl yapılır öğrenip çayınızın yanında size eşlik edecek tatlar yapabilirsiniz.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yufkaları üçgen biçiminde kesin. İç kısımlarına fırça ile yağ sürün. Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin.
    Rendelenmiş elmayı, bal ve tarçın ile karıştırın. Yağladığınız yufkalara eşit miktarlarda bu karışımdan koyup,
    sarın. 200 derece fırında 25 dakika kadar pişirin. Üzerini pudraşekeri ile süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...