Pazar kahvaltınızı kolay bir tatlı ile taçlandırmak istiyorsanız, önerimiz:Çikolatalı milföy tarifi. Üstünü meyveler ile süsleyebileceğiniz çikolatalı milföy nasıl yapılır?
Milföy hamurlarını önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında üzeri hafifçe kızarana dek pişirin. Bu arada kremasını hazırlayın. Bunun için, damla çikolata ve kremayı benmari usulü eritin. 1 çorba kaşığı toz şekeri de ekleyip, karıştırın. Kremayı buzdolabında soğutun. Buzdolabından alınca 1 paket vanilyayı ekleyin. Fırından aldığınız milföyleri enlemesine ikiye kesin. Bir katının üzerine kremayı yayın. Üzerine kakaoyu eleyin. İkinci milföyü kapatın. En üste de bolca kakao eleyin. Diğer milföyleri de bu şekilde hazırlayın. Çileklerle süsleyip, servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.