Böğürtlen Reçelli Krep

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Süt ve tuzu bir tencereye alıp ocağa oturtun. Süt kaynadıktan sonra ocaktan alıp tereyağını ekleyin. Unu geniş bir kaba alıp ortasını havuz gibi açın, yumurta ve konyağı ekleyin. Üzerine azar azar tereyağlı sütü ekleyin. Bu karışımı topak kalmayacak şekilde iyice çırpın. (sıvı hamurun boza kıvamında olması gerekiyor). Yapışmaz yüzeyli bir tavayı çok az yağlayıp kızdırın. Hazırladığınız harçtan bir kepçe alıp tavaya dökün. Yayılması için sağa sola sallayın. İki tarafını da pişirin. Hamur bitene kadar işleme devam edin. Pişen kreplerin arasına böğürtlen reçeli sürün. Böğürtlenle süsleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.