Hamur için derin bir kasede un, margarin, kabartma tozu, tuz ve suyu iyice yoğurun. Hamuru 25 cm çapında yuvarlak şekilde açın. İç harç için elmaların kabuklarını soyun ve küp şeklinde doğrayın. Kuru üzüm, tarçın, margarin ve toz şeker ekleyip, karıştırın. Elma parçaları diri kalacak şekilde hafif soteleyin. Harç ılındıktan sonra yarısını hamurun üzerine yayın. Hamurun kenarlarını harcın üzerine bohça şeklinde kapatın. Kızgın sıvı yağda önlü arkalı kızartın. Kalan elmalı harcı servis tabağına yayın. Üzerine kızarttığınız hamuru koyun. Vanilyalı dondurma ile birlikte servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.