Milföyde Dondurma

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Milföy hamurlarının kenarlarını (yuvarlak şekil vermek için) bir hamur ruleti yardımıyla kesip, alın. Hamurları muffin kalıplarına yanlardan taşacak şekilde yerleştirin. Kabarmalarını önlemek için içlerine kuru bakliyat koyun. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 10-15 dakika pişirdikten sonra fırından alın. Ilınınca muffin kalıplarından çıkarın ve içlerindeki bakliyatı alın. Çilek sos için, yıkanmış ve ayıklanmış çilekleri robottan geçirip, püre haline getirin. Tencereye alın ve içine toz şeker katın. Koyu bir kıvam alana kadar karıştırarak pişirin. Milföy hamurlarının içine dondurma kaşığı ile 1'er top dondurma koyun. Dondurmanın üzerine çilek sostan gezdirin. Rendelenmiş çikolata serptikten sonra bekletmeden servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.