Külahta Trüf
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kremayı bir kaba alıp ocağa oturtun ve ısıtın. Kaynama noktasına gelince ocaktan alıp,parçalanmış çikolatayı, tarçın ve muskatı ekleyin, karıştırarak eritin. Kek parçalarını ilave edip, kıvam alması için oda sıcaklığında 3-4 dakika dinlendirin. Karışımdan cevizden küçük parçalar koparıp elinizde yuvarlayın. Rendelenmiş çikolata, hindistan cevizi ve antep fıstığına bulayıp külah içinde servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL