Havuçlu Toplar
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Havuçları rendeleyin. Su ve toz şeker ile kısık ateşte pişirin. Suyunu iyice çekince, havucu ocaktan alın. Toz haline getirdiğiniz bisküviyi ekleyin Ceviz, karanfil ve tarçın katın. İyice karıştırın. Daha sonra havuçlu malzemeden ceviz iriliğinde parçalar koparıp, elinizde yuvarlayın. Hindistan cevizine bulayıp servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                     Zeynep Çeşmeci
                                                Zeynep Çeşmeci
                                            