Dondurma Soslu Krep
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kayısıları toz şekerle birlikte robottan geçirin ve bir kenarda bekletin. Süt, un, sıvı yağ, yumurta ve kakaoyu ekleyip çırpma teli ile iyice çırpın. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya malzemeden 1 kepçe döküp, arkalı önlü kızartın. Tüm krepleri bu şekilde hazırlayın. Kreplerin arasına, hazırlamış olduğunuz kayısılı malzemeden sürerek katlayın. Ayrı bir yerde dondurmayı çatalla ezin. Koyu kıvamlı olacak şekilde eritin. Kreplerin üzerine bu sostan gezdirerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL