Çiçekli Jöle
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Jöleyi 1 su bardağı sıcak suda eritin. Üzerine soğuk suyu ekleyip karıştırın. Yarısını dilediğiniz bir kalıba koyup, çiçekleri karıştırın. Üzerine vişne tanelerini atın. Buzdolabında yaklaşık 2-3 saat dondurun. Kalan jöleye mascarpone'yi ekleyip, karıştırın. Donan jölenin üzerine dökün. Buzdolabında birkaç saat daha bekletip, servis tabağına ters çevirin. Çiçeklerle süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL