Yağlı Peynirli Ekmekçik

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Derin bir kaba unu, margarini, beyaz peyniri, karbonatı, limon suyunu, bir bütün yumurtayı, diğer yumurtanın
    akını ve tuzu aktarın. Yumuşak bir hamur elde edene dek yoğurun. Hamuru üstü örtülü olarak yarım saat
    dinlendirin. Sonrasında hamurdan iri ceviz büyüklüğünde parçalar koparın. Parça hamurları tek tek, avuç içinde açarak ikiye katlayın (kesinlikle kenarlarına bastırmayın). Hazırladığınız ekmekçikleri yağlanmış tepsiye birer parmak aralıklarla dizin. Yumurta sarısı ile sıvı yağı bir kapta çırpın ve ekmeklerin üzerine sürün. 200 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Servis yap.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.