Peynir Suflesi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yumurta ve light sütü iyice çırparak bir sos hazırlayın. 4 adet sufle kalıbının içini zeytinyağı ile yağlayın. Hazırladığınız sosun yarısını kalıplara bölüştürün. Üzerlerine elinizle didiklediğiniz yufkanın yarısını, onun üstüne de rendelenmiş light beyaz peyniri paylaştırın. Geri kalan yufkayı ve sosu hepsine pay edin. En üste de rendelenmiş light kaşar peynirini bölüştürdükten sonra buzdolabında 1 saat dinlendirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üstü kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
  • Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
  • Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...