Patatesli Peynirli Külahlar
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Milföy hamurlarını parmak kalınlığında dilimleyin. Hamur dilimlerini metal külah kalıplara hafif üst üste binecek şekilde sarın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirin. Fırından aldıktan sonra kalıplardan çıkarın. Maydanoz ve dereotunu ince kıyın. Haşlanmış patatesleri ezin. Üzerine krem peynir, süt, ince kıyılmış dereotu ve maydanoz, tuz ve karabiberi ekleyin. İyice karıştırın. Karışımı krema torbasına doldurun. Milföy külahların içine karışımdan sıkın. En üste çekirdeği çıkartılmış zeytin yerleştirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL