Kafes Böreği

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Derin bir kaba küp doğranmış margarini ve yoğurdu alın. 1 çay kaşığı karbonatla, aldığı kadar unu ekleyin. İyice yoğurarak, kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edin. Ceviz büyüklüğünde bir parçayı hamurdan koparın. Kalan hamuru, yağlanmış yuvarlak bir kalıba yayın. Peyniri rendeleyin. İnce kıyılmış maydanozla karıştırın. Hamurun üzerine yayın. Ayırdığınız hamurdan ince şeritler yapın. Hamurun üzerine kafes biçimi verecek şekilde yerleştirin. 1 çay bardağı sütle, yumurta sarısını çırpın. Hamurun üzerine sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.