Kabağı temizledikten sonra rendeleyin ve elinizle sıkıp, suyunu alın. Kabağı karıştırma kabına koyun ve içine elinizle didiklediğiniz yufkayı ilave edin. Yumurta, rendelenmiş beyaz peynir, kaşar peyniri, sıvı yağ, tuz ve karabiber ekledikten sonra tüm malzemeyi karıştırın. Isıya dayanıklı bir fırın kabını yağlayın ve bu karışımı boşaltın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Fırından çıkarın ve üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpip, tekrar 5 dakika fırında tutun. Fırından alın ve dilimleyerek, sıcak veya ılık olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.