Haşhaşlı Çörek

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bir kabın içinde zeytinyağı ve ezilmiş haşhaşı karıştırın. Elinizi ve tezgahı yağlayıp, ekmek hamurunu tezgahta büyükçe açın. Üzerine zeytinyağı ile karıştırılmış haşhaş sürün. Bıçak yardımıyla dilimler kesin. Dilimleri elinizle bükerek yağlanmış tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Fırından çıkarmadan, üzerine fırça yardımıyla zeytinyağı sürün ve 5 dakika daha pişirin. Fırından çıkartıp, soğumaya bırakın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.