Havuçları rendeleyin ve küçük küçük doğradığınız taze soğanlarla geniş bir tavada kavurmaya başlayın, yaklaşık 2 dakika sonra yine küçük küçük doğradığınız kabak, pırasa ve sivri biberi ekleyin, üzerine tuz ve karabiber serpin ve 2 yemek kaşığı soya sosu ekleyin.. Soya sosu yeterince tuzlu olduğu için tuzu az koyun.. Sebzeler biraz söndükten sonra (çok pişirmeyin) ocağın altını kapatın.. Düz bir zemine yufkayı (1 adet) yayın, yufkayı 8 parçaya ayırın, içi için hazırladığımız malzemeden koyup yufkaları katlayın.. Yumurtayı çırpın ve her parçayı yumurtaya ardından galeta ununa bulayıp kızmış yağda kızartın.. Yanında peynir çeşitleri ve yeşil salatayla servis edilmesi tavsiye edilir..
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.